Προσφορά!

Ottobock Κηδεμόνας Tubingen

Τιμή στο Κατάστημα: 310,00  (με ΦΠΑ) Τιμή Eshop: 280,00  (με ΦΠΑ)

S
M
L
Εκκαθάριση
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληροφορίες Αποστολής

Με γνώμονα την ασφάλεια και την ταχύτητα παράδοσης, συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες αποστολής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δωρεάν Μεταφορικά

Όταν το σύνολο υπερβαίνει τα 50€

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Βρεφικός νάρθηκας απαγωγής ισχίου Ottobock Tübingen

  • Βασισμένο στην αρχή της αποδεδειγμένης σωστής θέσης  οκλαδόν θέση με κάμψη άνω των 90 μοιρών και μέτρια απαγωγή
  • Ρύθμιση κάμψης αναπαραγώγιμου ισχίου
  • Ανεξάρτητη κάμψη χρησιμοποιώντας κορδόνια με χάντρες
  • Ρυθμιζόμενη απαγωγή χρησιμοποιώντας ειδικό σύστημα
  • Εύκολο στην εφαρμογή

Για τη θεραπεία της δυσπλασίας του ισχίου σε βρέφη, η κάμψη των αρθρώσεων του ισχίου άνω των 90 μοιρών με ελεγχόμενη μέτρια απαγωγή είναι η καλύτερη προϋπόθεση για την ταχεία ανάπτυξη της άρθρωσης του ισχίου. Ο παιδικός νάρθηκας για απαγωγή ισχίου Tübingen  σύμφωνα με τον καθηγητή Δρ. Bernau είναι ο πλέον κατάλληλος για τη συγκεκριμένη ένδειξη.

Τα στηρίγματα του μηρού συνδέονται με τον ιμάντα ώμου με δύο κορδόνια με χάντρες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό της ρύθμισης της κάμψης του ισχίου. Ο επιθυμητός βαθμός της απαγωγής μπορεί να ρυθμιστεί μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας μια μπάρα. Ωστόσο, η φυσική κίνηση του παιδιού δεν περιορίζεται περισσότερο απ΄ ό, τι χρειάζετα.

Η πιο ευνοϊκή θέση για την ανάπτυξη των αρθρώσεων του ισχίου είναι η καθιστή θέση οκλαδόν στην οποία οι αρθρώσεις του ισχίου είναι λυγισμένες πάνω από 90 μήρες  και σε απαγωγή από περίπου 40 μοίρες.

Πάνω από 100.000 Tübingen ορθώσεις απαγωγής του ισχίου χρησιμοποιήθηκαν μεταξύ των ετών 1987 και 2000, κυρίως σε γερμανόφωνες περιοχές.

Ο νάρθηκας είναι διαθέσιμος σε τρία μεγέθη και μπορούν να προσαρμοστούν μεμονωμένα καθώς το παιδί μεγαλώνει. Ο νάρθηκας απαγωγής ισχίων Tübingen είναι εύκολος στο χειρισμό. Οι γονείς μπορούν να βάλουν την άρθρωση και να αφαιρέσουν εύκολα. Είναι ανθεκτικός στη διάβρωση και μπορεί να πλυθεί. Τα πετσετέ καλύμματα του ιμάντα ώμου μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν.

Ακολουθήστε μας
TOP
Arrow Chevron
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΜΕΓΕΘΟΣΗΛΙΚΙΑ
S0-2
M2-5
L6-12
ΑΡΧΙΚΗ
E-SHOP
ΑΡΘΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αθήνα

Λ. Μεσογείων 119
Τηλ.: 210 6910048

Ηράκλειο

Λεωφ. 62 Μαρτύρων 41
Τηλ.: 2810 261281

Πάτρα

Αγ.Ανδρέου 159
Τηλ.: 2610 346969