ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΧΑΛΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ

25,00  (με ΦΠΑ)

Αυτό το μπαστούνι είναι κατασκευασμένο  από αλουμίνιο. Ο σωλήνας έχει χάλκινο χρώμα και η λαβή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό υλικό με εφέ ξύλου. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:
Υλικό σωλήνα: αλουμίνιο
Υλικό λαβής: πλαστικό
Μήκος: 76-99 cm
Η εξωτερική διάμετρος του σωλήνα είναι 19 mm
Η εσωτερική διάμετρος του σωλήνα είναι 16 mm
Βάρος: 0,250 Kg
Μέγιστο βάρος χρήστη: 100 kg

Check Σε απόθεμα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληροφορίες Αποστολής

Με γνώμονα την ασφάλεια και την ταχύτητα παράδοσης, συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες αποστολής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δωρεάν Μεταφορικά

Όταν το σύνολο υπερβαίνει τα 50€

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Το μπαστούνι είναι κατασκευασμένο  από αλουμίνιο. Ο σωλήνας έχει χάλκινο χρώμα και η λαβή είναι κατασκευασμένη από ξύλο. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:
Υλικό σωλήνα: αλουμίνιο
Υλικό λαβής: πλαστικό
Μήκος: 76-99 cm
Η εξωτερική διάμετρος του σωλήνα είναι 19 mm
Η εσωτερική διάμετρος του σωλήνα είναι 16 mm
Βάρος: 0,250 Kg
Μέγιστο βάρος χρήστη: 100 kg

Το μπαστούνι είναι μια τεχνική βοήθεια για την κινητικότητα. Χρησιμεύει στη διευκόλυνση του περπατήματος, στην αύξηση της σταθερότητας και στη μείωση της κόπωσης ή του φορτίου κατά το περπάτημα στα κάτω άκρα, καθώς επιτρέπει την εκφόρτωση του βάρους του πληγέντος ποδιού.

Τα μπαστούνια ενδείκνυται να χρησιμοποιούνται από άτομα που έχουν λειτουργικά ελλείμματα σε ένα ή και στα δύο κάτω άκρα που προκαλούνται από παθολογίες όπως αρθρίτιδα και οστεοαρθρίτιδα ή νευρολογικές ασθένειες.

Η χρήση του μπαστουνιού επιτρέπει στο χρήστη να διατηρήσει την ανεξαρτησία του για να κινείται και βοηθά να έχει μια καλή, δυναμική και ενεργή ποιότητα ζωής.

 

Προκειμένου το μπαστούνι να εκπληρώσει το σκοπό του, είναι απαραίτητο να το αξιοποιήσετε καλά. Για αυτό, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα:

Η λαβή στη λαβή του καλάμου πρέπει να είναι επαρκής. Ο χρήστης πρέπει να αισθάνεται άνεση και ασφάλεια στην υποστήριξη του χεριού, επιλέγοντας τη λαβή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του
Η μέτρηση πρέπει να καλύπτει από τον καρπό έως το πάτωμα σε όρθια θέση. Με άλλα λόγια, το βέλτιστο ύψος είναι αυτό από τον μεγαλύτερο τροχαντήρα στο πάτωμα.

Επιπλέον, πρέπει να ελέγχουμε συχνά την κατάσταση του σημείου στήριξης, καθώς μόλις αρχίσει να φθείρεται το καουτσούκ, ο κίνδυνος πτώσης αυξάνεται και ο πόλος χάνει τη λαβή και, συνεπώς, τη σταθερότητα.

Χαρακτηριστικά

brand

Ακολουθήστε μας
TOP
Arrow Chevron
ΑΡΧΙΚΗ
E-SHOP
ΑΡΘΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αθήνα

Λ. Μεσογείων 119
Τηλ.: 210 6910048

Ηράκλειο

Λεωφ. 62 Μαρτύρων 41
Τηλ.: 2810 261281

Πάτρα

Αγ.Ανδρέου 159
Τηλ.: 2610 346969