Προσφορά!

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τιμή στο Κατάστημα: Τιμή Eshop: 22,00  (με ΦΠΑ)

Αυτό το ρυθμιζόμενο μπαστούνι είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Ο σωλήνας είναι μαύρος και η λαβή είναι κατασκευασμένη από ξύλο. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα ακόλουθα:

Υλικό σωλήνα: αλουμίνιο
Υλικό λαβής: ξύλο
Μήκος: 76-99 εκ
Διάμετρος του πρώτου σωλήνα 22 mm
Διάμετρος δεύτερου σωλήνα 20 mm
Βάρος: 0,300 Kg
Μέγιστο βάρος: 100 κιλά
Διάμετρος άκρου: 19 mm.

Check Σε απόθεμα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληροφορίες Αποστολής

Με γνώμονα την ασφάλεια και την ταχύτητα παράδοσης, συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες αποστολής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δωρεάν Μεταφορικά

Όταν το σύνολο υπερβαίνει τα 50€

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Ρυθμιζόμενο μπαστούνι αλουμινίου

Αυτό το ρυθμιζόμενο μπαστούνι είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Ο σωλήνας είναι μαύρος και η λαβή είναι κατασκευασμένη από ξύλο. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα ακόλουθα:

Υλικό σωλήνα: αλουμίνιο
Υλικό λαβής: ξύλο
Μήκος: 76-99 εκ
Διάμετρος του πρώτου σωλήνα 22 mm
Διάμετρος δεύτερου σωλήνα 20 mm
Βάρος: 0,300 Kg
Μέγιστο βάρος: 100 κιλά
Διάμετρος άκρου: 19 mm.

Το μπαστούνι είναι μια τεχνική βοήθεια για την κινητικότητα. Χρησιμεύει στη διευκόλυνση του περπατήματος, στην αύξηση της σταθερότητας και στη μείωση της κόπωσης ή του φορτίου κατά το περπάτημα στα κάτω άκρα, καθώς επιτρέπει την εκφόρτωση του βάρους του πληγέντος ποδιού.

Τα μπαστούνια ενδείκνυται να χρησιμοποιούνται από άτομα που έχουν λειτουργικά ελλείμματα σε ένα ή και στα δύο κάτω άκρα που προκαλούνται από παθολογίες όπως αρθρίτιδα και οστεοαρθρίτιδα ή νευρολογικές ασθένειες.

Η χρήση του μπαστουνιού επιτρέπει στο χρήστη να διατηρήσει την ανεξαρτησία του για να κινείται και βοηθά να έχει μια καλή, δυναμική και ενεργή ποιότητα ζωής.

 

Προκειμένου το μπαστούνι να εκπληρώσει το σκοπό του, είναι απαραίτητο να το αξιοποιήσετε καλά. Για αυτό, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα:

Η λαβή στη λαβή του καλάμου πρέπει να είναι επαρκής. Ο χρήστης πρέπει να αισθάνεται άνεση και ασφάλεια στην υποστήριξη του χεριού, επιλέγοντας τη λαβή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του
Η μέτρηση πρέπει να καλύπτει από τον καρπό έως το πάτωμα σε όρθια θέση. Με άλλα λόγια, το βέλτιστο ύψος είναι αυτό από τον μεγαλύτερο τροχαντήρα στο πάτωμα.

Επιπλέον, πρέπει να ελέγχουμε συχνά την κατάσταση του σημείου στήριξης, καθώς μόλις αρχίσει να φθείρεται το καουτσούκ, ο κίνδυνος πτώσης αυξάνεται και ο πόλος χάνει τη λαβή και, συνεπώς, τη σταθερότητα.

Χαρακτηριστικά

brand

Ακολουθήστε μας
TOP
Arrow Chevron
ΑΡΧΙΚΗ
E-SHOP
ΑΡΘΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αθήνα

Λ. Μεσογείων 119
Τηλ.: 210 6910048

Ηράκλειο

Λεωφ. 62 Μαρτύρων 41
Τηλ.: 2810 261281

Πάτρα

Αγ.Ανδρέου 159
Τηλ.: 2610 346969