Προσφορά!

ΣΠΑΣΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΛΑΒΗ

Τιμή στο Κατάστημα: Τιμή Eshop: 37,00  (με ΦΠΑ)

Check Σε απόθεμα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληροφορίες Αποστολής

Με γνώμονα την ασφάλεια και την ταχύτητα παράδοσης, συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες αποστολής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δωρεάν Μεταφορικά

Όταν το σύνολο υπερβαίνει τα 50€

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Αυτό το πτυσσόμενο μπαστούνι είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Ο σωλήνας είναι μαύρος. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

Υλικό σωλήνα: αλουμίνιο
Υλικό λαβής: μεθακρυλικό
Μήκος: 86-97 cm
Αναδιπλούμενο σε 4 μέρη. Διπλωμένο μέτρο: 34 cm
Βάρος: 0,320 Kg
Μέγιστο βάρος: 100 kg
Περιλαμβάνει πλαστικό κάλυμμα
Διάμετρος άκρου: 16 mm. Αναφορές: 825
Το μπαστούνι είναι ένα τεχνικό βοήθημα για την κινητικότητα. Χρησιμεύει για τη διευκόλυνση του περπατήματος, την αύξηση της σταθερότητας και τη μείωση της κούρασης ή του φορτίου κατά το περπάτημα στα κάτω άκρα, καθώς επιτρέπει την αποφόρτιση του βάρους του προσβεβλημένου ποδιού. Η χρήση του μπαστούνι επιτρέπει στον χρήστη να διατηρεί την ανεξαρτησία του για να μετακινείται και βοηθά να έχει καλή ποιότητα ζωής, δυναμική και δραστήρια.

Για να εκπληρώσει το καλάμι τον σκοπό του, είναι απαραίτητο να το αξιοποιήσετε σωστά. Για αυτό, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα:

Η λαβή στη λαβή του μπαστούνι πρέπει να είναι επαρκής. Ο χρήστης πρέπει να αισθάνεται άνεση και ασφάλεια στη στήριξη του χεριού, επιλέγοντας το κράτημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.
Η μέτρηση πρέπει να καλύπτει από τον καρπό μέχρι το πάτωμα σε όρθια θέση. Με άλλα λόγια, το βέλτιστο ύψος είναι το ύψος από τον μεγαλύτερο τροχαντήρα μέχρι το έδαφος.
Επιπλέον, πρέπει να ελέγχουμε συχνά την κατάσταση του σημείου στήριξης, αφού μόλις αρχίσει να φθείρεται το λάστιχο, αυξάνεται ο κίνδυνος πτώσης.

Χαρακτηριστικά

brand

color

Μαύρο

Ακολουθήστε μας
TOP
Arrow Chevron
ΑΡΧΙΚΗ
E-SHOP
ΑΡΘΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αθήνα

Λ. Μεσογείων 119
Τηλ.: 210 6910048

Ηράκλειο

Λεωφ. 62 Μαρτύρων 41
Τηλ.: 2810 261281

Πάτρα

Αγ.Ανδρέου 159
Τηλ.: 2610 346969