ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑ MOUSE/MEWA

600,00  (με ΦΠΑ)

Check Σε απόθεμα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληροφορίες Αποστολής

Με γνώμονα την ασφάλεια και την ταχύτητα παράδοσης, συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες αποστολής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δωρεάν Μεταφορικά

Όταν το σύνολο υπερβαίνει τα 50€

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το in.basic είναι μια βάση σχεδιασμένη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Είναι συμβατό με τα καθίσματα των καροτσιών μας: MOUSE και MEWA. Είναι ιδανικό για σπίτι, σχολείο και κέντρα αποκατάστασης.
Η βάση κινητικότητας in.basic έχει ρυθμιζόμενο ύψος στήριξης καθίσματος, ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στις περισσότερες οικιακές επιφάνειες. Αυτό δίνει στο παιδί την ευκαιρία να είναι ενεργό ενώ παίζει, μαθαίνει ή τρώει υπό την επίβλεψη ενός κηδεμόνα. Κάθε τροχός έχει ανεξάρτητα φρένα που εγγυώνται σταθερότητα και ασφάλεια.
Τα καθίσματα που είναι τοποθετημένα στο πλαίσιο in.basic διαθέτουν όλες τις λειτουργίες των καροτσιών, όπως ρύθμιση γωνίας πλάτης, ρύθμιση κλίσης στο χώρο καθίσματος, ρύθμιση γωνίας του υποστηρίγματος ποδιών, θέση κατάκλισης και δυνατότητα τοποθέτησης του καθίσματος προς τα πίσω ή προς τα εμπρός.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Η βάση in.basic είναι μια ελαφριά και σταθερή συσκευή που αλλάζει την εικόνα των καροτσιών MyWam. Χρειάζονται λίγα λεπτά για να τοποθετήσετε το κάθισμα και δεν χρειάζεται να το ρυθμίσετε.
Το κάθισμα των καροτσιών MOUSE και MEWA στερεώνεται με τον ίδιο τρόπο όπως σε ένα κανονικό καρότσι. Χάρη σε αυτή τη λύση, μια βάση κινητικότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο καθίσματα και θα εξυπηρετεί τον χρήστη για πολλά χρόνια.
Το μικρό μέγεθος μετά την αναδίπλωση (107 x 57 x 22 cm) διευκολύνει την αποθήκευση και τη μεταφορά της βάσης βασικής κινητικότητας.

ΜΗΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ

95 εκ

ΠΛΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ

58 εκ

ΥΨΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ

104 εκ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

 7,5 κιλά

ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ

53 – 71 εκ

ΜΗΚΟΣ ΒΑΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

107 εκ

ΠΛΑΤΟΣ ΒΑΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

57 εκ

ΥΨΟΣ ΒΑΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

22 εκ

ΜΕΓΙΣΤΗ. ΒΑΡΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

40 κιλά

ΥΨΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

80-125 cm

 

Χαρακτηριστικά

brand

color

Γκρι

Ακολουθήστε μας
TOP
Arrow Chevron
ΑΡΧΙΚΗ
E-SHOP
ΑΡΘΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αθήνα

Λ. Μεσογείων 119
Τηλ.: 210 6910048

Ηράκλειο

Λεωφ. 62 Μαρτύρων 41
Τηλ.: 2810 261281

Πάτρα

Αγ.Ανδρέου 159
Τηλ.: 2610 346969