Προσφορά!

ΞΥΛΙΝΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΛΑΒΗ ΜΑΥΡΗ

Τιμή στο Κατάστημα: Τιμή Eshop: 30,00  (με ΦΠΑ)

Check Σε απόθεμα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληροφορίες Αποστολής

Με γνώμονα την ασφάλεια και την ταχύτητα παράδοσης, συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες αποστολής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δωρεάν Μεταφορικά

Όταν το σύνολο υπερβαίνει τα 50€

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Αυτό το μπαστούνι είναι κατασκευασμένο από μαύρο ξύλο οξιάς και μαύρο μεθακρυλικό ντέρμπι λαβή. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

Μπαστούνι: οξιά
Λαβή: μεθακρυλικό
Μήκος: 92 cm
διάμετρος 20mm
Βάρος: 0,300 Kg
Μέγιστο βάρος: 100 kg
Διάμετρος άκρου: 20 mm. Παραπομπές: 813/814
Το μπαστούνι είναι ένα τεχνικό βοήθημα για την κινητικότητα. Χρησιμεύει για τη διευκόλυνση του περπατήματος, την αύξηση της σταθερότητας και τη μείωση της κούρασης ή του φορτίου κατά το περπάτημα στα κάτω άκρα, καθώς επιτρέπει την αποφόρτιση του βάρους του προσβεβλημένου ποδιού.

Τα καλάμια ενδείκνυται για χρήση από άτομα που έχουν λειτουργικά ελλείμματα στο ένα ή και στα δύο κάτω άκρα που προκαλούνται από παθολογίες όπως η αρθρίτιδα και η οστεοαρθρίτιδα ή νευρολογικές παθήσεις.

Η χρήση του μπαστούνι επιτρέπει στον χρήστη να διατηρεί την ανεξαρτησία του για να μετακινείται και βοηθά να έχει καλή ποιότητα ζωής, δυναμική και δραστήρια.

Υπάρχουν πολλά είδη μπαστουνιών. Κατασκευάζονται με διάφορα υλικά, όπως ξύλο και αλουμίνιο. Επιπλέον, βρίσκουμε μια πληθώρα σχεδίων που επιτρέπουν στους ανθρώπους να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ τους, το οποίο παρέχει προστιθέμενη αξία, χωρίς να επηρεάζει την κύρια λειτουργία του μπαστουνιού που παρέχει ισορροπία και ανακούφιση.

Για να εκπληρώσει το μπαστούνι τον σκοπό του, είναι απαραίτητο να το αξιοποιήσετε σωστά. Για αυτό, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα:

Η λαβή του μπαστουνιού πρέπει να είναι κατάλληλη. Ο χρήστης πρέπει να αισθάνεται άνεση και ασφάλεια στη στήριξη του χεριού, επιλέγοντας το κράτημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.
Επιπλέον, πρέπει να ελέγχουμε συχνά την κατάσταση του σημείου στήριξης, αφού μόλις αρχίσει να φθείρεται το λάστιχο, αυξάνεται ο κίνδυνος πτώσης.

Χαρακτηριστικά

brand

color

Μαύρο

Ακολουθήστε μας
TOP
Arrow Chevron
ΑΡΧΙΚΗ
E-SHOP
ΑΡΘΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αθήνα

Λ. Μεσογείων 119
Τηλ.: 210 6910048

Ηράκλειο

Λεωφ. 62 Μαρτύρων 41
Τηλ.: 2810 261281

Πάτρα

Αγ.Ανδρέου 159
Τηλ.: 2610 346969