Κηδεμόνας Κύφωσης – Κύφωση Κηδεμόνας

Οι κηδεμόνες κύφωσης αποτελούν μια καινοτομία της Orthoway και έναν αποτελεσματικό τρόπο για την αντιμετώπιση της κύφωσης. Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κύφωση, με προϊόντα όπως:

  • Κηδεμόνας κύφωσης Boston
  • Κηδεμόνας κύφωσης Cheneau
  • Κηδεμόνας κύφωσης DB

Η ποικιλία στους κηδεμόνες κύφωσης μας δίνει την δυνατότητα να εστιάσουμε στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενή και να του παρέχουμε αποδοτικές λύσεις για την εκάστοτε περίπτωση και τα προβλήματα κύφωσης που αντιμετωπίζει.

Ο κηδεμόνας κύφωσης Boston αποτελεί τον πιο παλιό υπομασχάλιο κηδεμόνα και κατασκευάζεται με την νέα επαναστατική χρήση Laser, έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένος ακριβώς πάνω στο σώμα του ασθενή.

Ο κηδεμόνας κύφωσης Cheneau είναι ο πιο φιλικός στην χρήση και είναι πολύ πιο εύκολα ανεκτός από τα υπόλοιπα είδη κηδεμόνων. Δεν απαιτεί την βοήθεια άλλου ατόμου για την εφαρμογή του και κατασκευάζεται ακριβώς σύμφωνα με τις διαστάσεις και το σώμα του ασθενούς.

Ο κηδεμόνας κύφωσης D.B. αποτελεί έναν δυναμικό υπομασχάλιο κηδεμόνα, ο οποίος είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να ελαττώνει αποτελεσματικά τα κυφωτικά και λορδωτικά κυρτώματα της σπονδυλικής στήλης, αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος του θώρακα ελεύθερο προς ανάπτυξη, χωρίς να είναι εγκλωβισμένος.

Στα 3 καταστήματα της Orthoway σε Αθήνα, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης, θα βρείτε τους πιο αποδοτικούς και πιστοποιημένους κηδεμόνες κύφωσης, για να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.