Κηδεμόνες Ποδιού
– Ορθωτικά Είδη

Τι περιλαμβάνουν τα ορθωτικά είδη της Orthoway

Τα ορθωτικά είδη περιλαμβάνουν 2 συγκεκριμένες κατηγορίες από κηδεμόνες ποδιού, οι οποίοι είναι οι κνημοποδικοί κηδεμόνες και οι μηροκνημοποδικοί κηδεμόνες.                 

Κηδεμόνες ποδιού κνημοποδικοί

Oι κνημοποδικοί κηδεμόνες χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη των εξασθενημένων αρθρώσεων και μυών, ελέγχουν την αστάθεια και την ευθυγράμμιση, προλαμβάνουν οι διορθώνουν μια παραμόρφωση, βοηθούν στον έλεγχο του βαδίσματος και προστατεύουν από μια πρόσφατη χειρουργική επέμβαση.

Κηδεμόνες ποδιού μηροκνημοποδικοί

Οι μηροκνημοποδικοί κηδεμόνες υποστηρίζουν τους μύες και τις αρθρώσεις, χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της αστάθειας και την σωστή ευθυγράμμιση, χρησιμοποιούνται προληπτικά ή για την διόρθωση παραμόρφωσης, βοηθούν στην διατήρηση της ορθής στάσης του σώματος και στον καλύτερο έλεγχο του βαδίσματος και λειτουργούν προστατευτικά σε πρόσφατες χειρουργικές επεμβάσεις.

Στην Orthoway θα βρείτε τα καλύτερα ορθωτικά είδη και κηδεμόνες ποδιού, που θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας και ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.